manduuuw

en blogg om min vardag .

men får inget svar

Kategori: Allmänt

hehe tänkte skriva valborg va kul, men sen kom jag på att de var ju midsommar som var roligt, även fast jag var nykter ;) sen i veckan har jag bara jobbat och fixat inför bråvalla lixom . 

Clara Ellen Mikaela Andersson vill att jag ska blogga men har typ inget att skriva????
igår åkte jag och natta till bråvalla för att sätta upp tältet osv. hängde med lite grabbar lixom, hade en grym kväll som avslutades med att jag sov i en riktigt säng, älskar att man har vänner i norpan.. vaknade upp, åkte och fixade lite sen släppte jag av mina vänner (hehe, har inte ens några vänner) vid bråvalla och hämtade upp natta så åkte vi hem. 
Har myst med Clara direkt när jag kom hem, har käkat och kollat serier, ska in i duschen nu och sen ska jag packa lite till! Vid nio ikväll åker vi tillbaka till bråvalla för att spåra så att säga lixom, aa min blogg är skitseriös, ta allt med en nypa salt lixom, lixxxxxoooom har blivit ett ord jag använder föööör ofta, öveeeeeerdriiiiveeeeer lite så, så att säga. men nu ropar duschen på mig, hör de även fast jag lyssnar på de vet du, OCH så sjunger Clara att ni är haterz, puss .