manduuuw

en blogg om min vardag .

Du kan skrika eller hata mig

Kategori: Allmänt


Ligger i sängen och tänker på helgens bravader.. I fredags var jag på rix fm med min systerdotter. Åkte hem när de var slut, gjorde iordning mig och mötte upp Rebecka och Sanna på rese så gick vi till stan. Satte oss på 55an och drack en hel del och snackade massa skit! Senare gick vi till Harrys, hade jävligt roligt trots att minnet är väck från den kvällen.. 
I lördags vaknade jag upp med världens bakfylla, huvudvärk deluxe.. Jag brukar bara vara seg och trött dagen efter men inte denna gång! Vid halv sju åkte jag, mamma, Stefan, Marie och Keijo in till stan för att möta upp resten av alla som var med på Öland i somras. Vi gick till new york legends för att käka och dricka goda drinkar. Efter de gick vi vidare till Harrys, så jävla roligt med äldre sällskap alltså hahaha. Vid ett palla inte sällskapet mer så jag mötte upp Clara för utgång på platå istället, hade jävligt roligt där med men snart får man ge upp platå när man träffar de som precis blivit 18... Känner mig för gammal trots att jag bara är 2år äldre haha.. 

Kvällen slutade vid tre då jag tog en taxi hem själv, aldrig mer alltså, jättestelt och pinsamt haha! 

Idag har jag bara legat i sängen och kollat på film, har även myst med min prins! Oj klockan är för mycket, var sovdax för en timma sen hehe. Jaaa jag lägger mig tidigt men det är för jag går upp vid 5 på morgonen:( godnatt see yaaaa